Protectia muncii

Consultanta si documentatii SSM si PSI

Despre noi

SSM CONSULT  este o societate ce oferă servicii integrate in domeniul securităţii şi sănătăţii in muncă – protecţia muncii, situaţii de urgenţă – PSI , şi supravegherea si verificarea tehnică a instalaţiilor sub presiune.

Oferim evaluari de risc si accidente, audit SSM, cercetări accidente de munca, documentatii SSM şi PSI, consultanţă , documentaţii pentru autorizaţii de mediu.

Odata cu aderarea Romaniei la Uniunea Europeana, pentru abilitarea personelor fizice si juridice in domeniul securitatii si sanatatii in munca, personalul societatii noastre, format din administrator impreuna cu inspectori  de protectia muncii, a urmat cursurile impuse de legislatia in vigoare pentru obtinerea nivelului superior indeplinind astfel conditiile de pregatire in domeniul securitatii si sanatatii in munca de nivel superior.

Activitatea de munca este reglementata de o serie de legi bine definite, cu un cod al muncii si un minister de resort, iar protectia muncii ocupa un loc central in legislatia actuala. Cand vorbim de acest concept ne referim la toate aspectele care, ignorate, cauzeaza o serie de accidente cu urmari nefericite, provocand mari daune atat angajatului cat si angajatorului care uneori isi pericliteaza intreaga afacere.

Pentru informaţii suplimentare nu ezitaţi să ne contactaţi pe e-mail la adresa office@ssm-consult.ro , sau completand formularul de contact direct de pe site.